Sunday, February 27, 2011

si asa incepe totul :D ...

The Grandma take me home collection:










 M-am gandit sa fac accesorii care se pot folosi in mai multe scopuri si de aceea aceste flori crosetate nu sunt doar brose, ele se pot folosi ca si agrafe, se pot pune la curea si la poseta. Aceste accesorii pot sa scoata o tinuta casual din anonimat. Fiind versatile e de ajuns un pic de imaginatie pentru a scoate orice tinuta din monotonie.
Idei: se poate pune la curea, la poseta, pe un lant lung de perle, pe un lant tip chocker (pe gat) simplu, se poate folosi ca brosa, se poate pune in par la baza unui coc sau pe o parte etc.
Pret:
  •  margareta alba cu miez rosu, trandafir alb, trandafir rosu, floare cu petale albe si rosii - 9 ron/buc
  • inel trandafir alb - 6 ron
* se pot face pe mai multe culori
* daca se foloseste ca brosa recomandarea mea este sa se agate cu acul de brosa in sus si agrafa in jos, daca se foloseste ca agrafa, atunci invers :P


Metal rose:




    Accesoriile cu metal, respectiv din fermoare metalice au castigat teren in ultima perioada si mi-au atras si mie atentia. Aceasta brosa/agrafa e creata pentru a se adapta in orice situatie, fiind prevazuta cu o agrafa din metal kaki cu margine dantelata si ac de brosa.
Pret: 9 ron.



In bloom:




Brosa/agrafa din piele si pietre semipretioase. E prevazuta cu o agrafa metalica neagra, dantelata pe margine si un ac de brosa, ambele atasate de un suport din piele de aceasi culoare cu floarea.
Pret: 15 ron





Aceasta bentita din voal portocaliu cu alb e accesorilul perfect pentru a te scoate din iarna grea si a-ti da o prospetime primavaratica tinutei. Florile din voal sunt puse pe o bentita din elastic negru si au ca miez 3 margele albe, asemanatoare cu perlele. Feminina si invioratoare, aceasta bentita te va bine-dispune atat pe tine cat si persoanele din jurul tau.
Pret: 13 ron


Flower power:






Cele doua brose sunt copilaroase si jucause, fiind accesorii perfecte pentru tinutele de zi cu zi, cat si pentru petreceri. Sunt prevazute cu agrafa si ac de brosa.
Pret: 
- brosa pe fond negru: 9 ron
-brosa roz: 5 ron



Ice Queen collection:











 Unele bijuterii sunt pentru regine. Aceasta colectie a avut ca inspiratie craiasa zapezii si este special facuta pentru a atrage privirile celor din jur.
Florile au ca miez pietre semipretioase albe, albastre si roz, fiind accesorii "statement" (de baza, principale). Colierul e din sarma crosetata cu pietre semipretioase albastre. Ineleul e facut din sarma crosetata si bilute mici crem.
Pret: - brosa/agrafa ablastru deschis - 15 ron
        - brosa/agrafa albastru inchis - 15 ron
        - agrafa albastru inchis - 10 ron
        - brosa/agrafa alba cu miez albastru/roz - 6 ron
        - colier sarma cu pietre semipretioase - 17 ron
        - inel sarma  - 7 ron
* colierul se poate face si cu alte culori de pietre semipretioase, la fel si inelul.



MULTUMIRI:
aceasta postare ar fi fost imposibila fara ajutorul

  • minunatului meu model Gabi Ghirisan
  • Pintea Corina, care s-a ocupat de prelucrarea imaginii 
  • Pintea Dan, care a facut pozele

No comments:

Post a Comment